21 mei start verkoop 'De Oorsprong'

12-05-2011

42 comfortabele appartementen op een unieke plek! Aan de rand van De Blaricummermeent, op de grens van Huizen en Blaricum, verrijst De Oorsprong. Een modern woongebouw, op een unieke plek!

Wij nodigen u graag uit voor de start verkoop / verhuur op zaterdag 21 mei van 11.00 tot 13.00 uur, aan de Stroomzijde 2 in Blaricum.

In De Oorsprong bent u omringd door alle kwaliteiten van het Gooi. Het drielaagse woongebouw bestaat uit 42 appartementen. Grote raampartijen met veel lichtinval en een hoog afwerkingsniveau kenmerken De Oorsprong. Zo beschikken de woningen over een luxe keuken met inbouwapparatuur en een ruime badkamer. Ook het duurzame verwarmingssysteem is bijzonder: u heeft namelijk geen radiatoren in huis, maar vloerverwarming. Dat levert u extra ruimte op én veel comfort. Er zijn 8 driekamerwoningen en 34 tweekamerwoningen beschikbaar. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 66 m² tot 122 m². Alle woningen in De Oorsprong hebben een ruim privé balkon, met uitzicht op de binnentuin, de rivier, het groen of de atletiekbaan.

Altijd parkeerplek

Uw auto kunt u altijd kwijt in de ondergrondse parkeergarage, waar u een eigen parkeerplek heeft. Ook uw bezoek kan probleemloos met de auto komen, want rondom het gebouw worden zo'n 30 parkeerplaatsen gerealiseerd. U bent goed bereikbaar. Vlakbij het appartementencomplex ligt de rotonde richting het centrum van Blaricum Bijvanck en Huizen. Op de rijksweg A27 bent u binnen enkele minuten rijden. De Oorsprong ligt direct naast de woonwijken Blaricum Bijvanck, Bovenmaat en Filosofenbuurt (Huizen).

Volop voorzieningen

De omgeving van Blaricum is landelijk, met mooie boerderijen, huizen, heidevelden en bossen. Als u graag fietst en wandelt kunt u in de directe omgeving uw hart ophalen. Naast het groen speelt ook water een hoofdrol in De Blaricummermeent. Het huidige recreatiestrand aan het Gooimeer wordt de komende jaren aangepakt.
In Huizen liggen, op fietsafstand van De Oorsprong, diverse winkelvoorzieningen. Zo kunt u voor een ruim aanbod aan winkels terecht in het centrum van Huizen en in winkelcentrum ‘Oostermeent’. U vindt hier bijvoorbeeld een Albert Heijn en diverse modezaken en parkeren is hier gratis. Ook kunt u voor uw boodschappen terecht in Bijvanck, een van de wijkwinkelcentra van Blaricum. Een avondje theater beleven of een  bioscoopje pikken? Dit kan in Laren en Huizen. De kunstliefhebber kan in een van de vele kunstgaleries in Blaricum terecht.

Gezondheidszorg

In Huizen en Blaricum vindt u diverse gezondheidscentra, huisartsen, tandartsen, fysiotherapie en meerdere apotheken. Tergooiziekenhuizen is het ziekenhuis voor alle inwoners van de Gooi en Vechtstreek.

Zorg

De appartementen zijn geschikt voor bewoners met een fysieke beperking en/of zorgbehoefte. Mensen met een zorgindicatie krijgen voorrang bij de woningtoewijzing.

Kopen of huren

Een woning kopen of een woning huren. De keuze is aan u!
- Koopsommen vanaf € 272.298,- V.O.N.
- Huurprijzen vanaf € 616,52 tot € 1.209,50 per maand


Nieuwsgierig?

U bent van harte welkom bij de start verkoop / verhuur op zaterdag 21 mei, van 11.00 tot 13.00 uur, aan Stroomzijde 2 in Blaricum. De koffie staat klaar en Vestia vertelt u dan graag meer over deze bijzondere woningen!


Meer informatie

Wilt u meer weten over De Oorsprong? Neem gerust contact op met Vestia. U kunt Vestia bereiken via telefoonnummer 0900 8065.