Exclusieve appartementen ‘De Vuurplaatsen’

11-03-2013

De Blaricummermeent wordt binnenkort weer acht exclusieve appartementen rijker. De eigenaar/ bewoner kan een grote invloed uitoefenen op de uiteindelijke indeling van zijn appartement.

De Vuurplaatsen verwijst naar de aanwezige open haarden op de terrassen. Op het eigen ruime terras kan het hele jaar door een houtvuur gestookt worden. Zo ontstaat de mogelijkheid om lang buiten te leven en sfeer, warmte en gezelligheid in huis te halen.

Architectenbureau Geusebroek Verheij is uitgegaan van luxe wonen; ruime appartementen, alles gelijkvloers, voldoende privacy, hoog kwaliteitsniveau en de mogelijkheid uw appartement volledig naar wens in te delen. Het kleinschalige en bijzondere woongebouw is georiënteerd op het zuidwesten en op de terrassen is het mogelijk van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar te genieten van de zon. Het gebouw heeft een eigen identiteit met bijzonder metselwerk, verspringende raampartijen, natuurlijke kleuren en duurzame materialen.

De locatie

De Vuurplaatsen staat in deelplan C en grenst aan een rustig dorps plein.

Woningtypen

De Vuurplaatsen bestaat uit vijf bouwlagen; vier woonlagen en een half verdiepte kelder met bergingen en algemene ruimten. Op elke woonlaag bevinden zich slechts twee appartementen. Via de entree zijn alle woningen met lift en trap bereikbaar. Er zijn vijf verschillende woningtypen waar u uit kunt kiezen, maar door maatwerk wordt elke woning anders.

Het basisontwerp gaat uit van een vierkamerappartement met een ruime woonkamer grenzend aan het terras met een grote schuifpui, twee slaapkamers, een badkamer, apart toilet, een werkkamer en een eetkeuken. De ruime centrale hal scheidt het privégedeelte af van de woonkamer en keuken. Andere indelingsvarianten zijn mogelijk. Alle woningen hebben zowel in de woning als in de kelder een eigen berging. Twee paarkeerplaatsen zijn eveneens voor ieder appartement aanwezig, waarvan er een overdekt is middels een carport.

Woningtype de Vuurplaatsen

De grootte van de appartementen varieert van 111 m2 tot 136 m2 woonoppervlak, dat is exclusief de buitenruimte. De buitenruimte varieert van 17 m2 tot 25 m2 groot. De prijzen van de woningen liggen tussen de €289.500 VON en
€ 434.500 VON.

Informatie

In restaurant 't Meenthuis in De Blaricummermeent, Deltazijde 3 01 Blaricum, wordt zaterdag 23 maart tussen 11.00 en 13.00 uur een informatiebijeenkomst over het bouwplan gehouden, dit is tevens de dag waarop de verkoop zal starten. Verkopende makelaar is Voorma en Walch Makelaars in het Gooi, tel.: 035-5253135.