Zaterdag 1 maart is de verkoop gestart van het project 'Ik Woon Betaalbaar in Blaricum fase 2'

06-03-2014

We kunnen wederom terugkijken om een zeer positieve start, aldus Henk Honing van Voorma en Walch Makelaars in het Gooi. Vele enthousiaste belangstellenden hebben zich al geruime tijd geleden aangemeld en konden zich afgelopen zaterdag uitgebreid laten informeren.

Aangezien wij iedereen de tijd willen geven om een weloverwogen keuze te maken, hebben alle belangstellenden de tijd om zich tot donderdag 13 maart in te schrijven. Belangstellenden, die afgelopen zaterdag waren verhinderd, kunnen zich de komende week ook nog laten informeren, zodat iedereen een gelijke kans heeft.

Het nieuwbouwplan bestaat uit drie blokken van vier woningen en twee twee-onder-een-kap woningen. 'Het succes van dit project is heel simpel uit te leggen; frisse woningen, hoge bouwkwaliteit, in drie maanden gebouwd en een lage prijs, dat wil iedereen toch.', zegt Harold Pieters van Meacasa de ontwikkelaar van de woningen.

Alle woningen hebben zonnige tuinen op het (zuid) westen, meldt het makelaarskantoor. De woningen worden onder garantie van Woningborg gerealiseerd, zijn optimaal geïsoleerd (met onder andere drielaagse beglazing) en voorzien van vloerverwarming op basis van een warmte-koude opslag (WKO) installatie. De buitengevel is volledig onderhoudsarm en hoeft derhalve nooit meer geschilderd te worden. 

Woning project 'Ik Woon Betaalbaar in Blaricum fase 2'

Meacasa neemt afscheid van het traditionele denken door het ontwikkel- en bouwproces geheel anders dan anders te organiseren. Met een compacte organisatie en een bouwtijd van drie maanden wordt een koopwoning met tuin in Blaricum zelfs voor starters, singles of gezinnen weer echt betaalbaar. 'Het project bestaat uit verschillende woningtypen met prijzen vanaf 199.000,- tot € 269.000,-  euro vrij op naam' zegt de makelaar. 'Overigens stelt de gemeente Blaricum nog startersleningen beschikbaar'. 

Voor meer informatie, kijk op www.ikwoonbetaalbaar.nl