Start verkoop 4 woningen Van Blaricum

07-10-2014

Tijdens de Landelijke Nieuwbouwdag op zaterdag 27 september jl. is er gestart met de verkoop van de 4 woningen ‘Van Blaricum’ in De Blaricummermeent. De 4 woningen ‘Van Blaricum’ maakt deel uit van het project ’16 Van Blaricum’ dat in 2013 reeds is opgeleverd.

De vier twee-onder-een kapwoningen met garage  type Ruyter zijn ‘familie’ van de reeds gebouwde twee-onder-een kapwoningen type ‘Raven’ aan de Laantje van Hynckes in Blaricum.

De woningen zijn geïnspireerd op de bouwstijl  en de geschiedenis van ’t Gooi, maar dan met een eigentijdse interpretatie. Dankzij de hoogwaardige afwerking hebben de woningen een fraaie, exclusieve uitstraling. 

Alle woningen hebben een ruime tuin, een heerlijke woonkamer en een tuingerichte woonkeuken. Drie ruime slaapkamers waaronder de masterbedroom over de hele breedte kenmerken de eerste verdieping. De badkamer is voorzien van alle comfort. Ook bevindt zich hier een separaat toilet. De royale tweede verdieping is vrij indeel baar en geschikt als kantoor, hobbykamer of extra slaapkamer(s). De verkoopprijs van de woning is vanaf € 398.000 v.o.n.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drieklomp Makelaars Eemnes T. 035 539 44 70 of kijken op www.van-Blaricum.nl. Ook kunt u Van Blaricum volgen op Facebook en twitter.