“MEACASA IN BLARICUM FASE 3” IN VERKOOP

03-02-2015

Na het grote succes van “Ik woon betaalbaar in Blaricum” fase 1 en 2 komt nu het derde nieuwbouwplan van Meacasa in de verkoop. Het nieuwbouwplan bestaat uit twee blokken drie-onder-een-kap woningen en één blok twee-onder-een-kap woningen.

Alle woningen hebben zonnige tuinen op het (zuid) westen. De woningen worden onder garantie van Woningborg gerealiseerd, zijn optimaal geïsoleerd (met onder andere drielaagse beglazing) en voorzien van vloerverwarming op basis van een warmte-koude opslag (WKO) installatie. De buitengevels en de buitenkozijnen zijn  onderhoudsarm en hoeven derhalve nooit meer geschilderd te worden.

Medio maart 2013 is de eerste fase van het project “Ik Woon Betaalbaar in Blaricum” door Voorma en Walch Makelaars in het Gooi in de verkoop gebracht. Het aantal inschrijvingen overtrof alle verwachtingen waardoor de woningen in recordtijd waren verkocht. Dat was echt een felicitatie waard “zegt directeur Harold Pieters van Meacasa, de ontwikkelaar van de woningen. “Het succes van dit project is heel simpel uit te leggen; frisse woningen, hoge bouwkwaliteit, in drie maanden gebouwd en een lage prijs, dat wil iedereen toch”, aldus een trotse Harold. “De tweede fase, die in maart 2014 in de verkoop ging, is eveneens  zeer snel verkocht. Blijkbaar vallen onze woningen goed in de smaak.”

 “Meacasa  in Blaricum fase 3” biedt woningen aan tegen een lage vrij op naam prijs zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit', zegt makelaar Henk Honing van Voorma en Walch Makelaars in het Gooi. Het makelaarskantoor houdt op zaterdag 7 februari van 11.00 uur tot 13.00 uur een start verkoop aan de Ceintuurbaan 22 in Huizen.

Henk Honing: 'Meacasa wil als vernieuwende projectontwikkelaar woningbouw in Nederland weer echt betaalbaar maken’. Dit betekent dat een starter, single of jong gezin vanaf nu weer in staat worden gesteld om binnen het eigen budget een huis met tuin te kopen. Meacasa breekt de woningmarkt in Nederland open met nieuwbouwwoningen met een tuin tegen een ongekend lage prijs en kwalitatief hoogwaardig en energiezuinig materiaalgebruik.

Meacasa neemt afscheid van het traditionele denken door het ontwikkel- en bouwproces geheel anders dan anders te organiseren. Met een compacte organisatie en een bouwtijd van vier maanden wordt een koopwoning met tuin in Blaricum zelfs voor starters, singles of gezinnen weer echt betaalbaar. 'Het project bestaat uit verschillende woningtypen met prijzen vanaf 219.000,- euro vrij op naam' zegt de makelaar. ‘ Overigens stelt de gemeente Blaricum nog starterleningen beschikbaar’.

Voor meer informatie Voorma en Walch Makelaars in het Gooi, Ceintuurbaan 22 te Huizen 035-5253135, www.voorma-walch.nl