Van Wijnen start met de bouw van twee prachtige twee-onder-een-kapwoningen

11-06-2015

Comfortabel en riant wonen? Dat is mogelijk in één van de vier twee-onder-een-kapwoningen met garage die Van Wijnen projectontwikkeling verkoopt. Type Ruyter is ‘familie’ van de reeds gebouwde twee-onder-een-kapwoningen type ‘Raven’ aan de Laantje van Hynckes in Blaricum.

Het loont dus de moeite om even de wijk in te wandelen en een kijkje te nemen.

Alle woningen hebben een ruime tuin, een heerlijke woonkamer en een tuingerichte woonkeuken. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers. De master bedroom bestrijkt de gehele breedte van het huis. De badkamer is voorzien van alle comfort en het toilet is separaat. De royale tweede verdieping is vrij indeelbaar. Ideaal als kantoor, hobbykamer of extra slaapkamer(s). De woningen zijn te koop vanaf € 398.000 v.o.n.

In augustus 2015 start de bouw van de twee-onder-een-kapwoningen op bouwnummers 13 en 14. Bouwnummer 13 is nog beschikbaar. Dit is dus uw kans als u voor zekerheid gaat! U hoeft niet te wachten totdat er voldoende woningen verkocht zijn, maar u kunt direct instappen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drieklomp Makelaars Eemnes T. 035 539 44 70 of kijken op www.van-Blaricum.nl.