Met de bouw is gestart!

18-09-2015

Comfortabel en riant wonen? Dat is mogelijk in één van onze vier twee-onder-een kapwoningen met garage. Type Ruyter is ‘familie’ van de reeds gebouwde twee-onder-een kapwoningen type ‘Raven’ aan de Laantje van Hynckes in Blaricum.

Alle woningen hebben een ruime tuin, een heerlijke woonkamer en een tuingerichte woonkeuken. Drie ruime slaapkamers waaronder de masterbedroom over de hele breedte kenmerken de eerste verdieping. De badkamer is voorzien van alle comfort. Ook bevindt zich hier een separaat toilet. De royale tweede verdieping is vrij indeel baar en geschikt als kantoor, hobbykamer of extra slaapkamer(s). De verkoopprijs van de woning is vanaf € 398.000 v.o.n.

In augustus is er gestart met de bouw van een twee-onder-een kapwoning, bouwnummers 13 en 14. Dit is uw kans als u voor zekerheid gaat! U hoeft niet te wachten totdat er voldoende woningen verkocht zijn maar u kunt direct instappen. Bouwnummer 13 is nog beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drieklomp Makelaars Eemnes T. 035 539 44 70 of kijken op www.van-Blaricum.nl. Ook kunt u Van Blaricum volgen op Facebook en twitter.