Gooise Zomer: 34 luxe woningen. Start verkoop op 25 april

20-04-2017

Riant en comfortabel wonen, in de dorpse en klassieke sfeer van ’t Gooi. Het kan in nieuwbouwproject Gooise Zomer in De Blaricummermeent. Daar realiseert BPD fraaie tweekappers en vrijstaande woningen, waarvan een deel aan het water ligt.

Extra voordelen: de bosrijke omgeving, de prachtige heidevelden en de nabijheid van Amsterdam. Op dinsdag 25 april start de (online) verkoop.

Aanmelden voor verkoopmanifestatie
De start verkoop vindt op 25 april plaats in restaurant Bruis, aan de Deltazijde 3 in Blaricum. Je kunt je voor deze verkoopmanifestatie aanmelden via de website van Gooise Zomer. Mocht je niet in de gelegenheid zijn langs te komen, dan is dat geen probleem. De verkoop van deze luxe woningen verloopt volledig digitaal. Het inschrijfformulier en de digitale brochure zijn vanaf 25 april te vinden op de website.

Oog voor detail
Gooise Zomer krijgt zes vrijstaande huizen en 28 twee-onder-één-kap woningen. Het is een typisch Goois project, met oog voor detail. Rietgedekte kappen wisselen pannendaken af. En hoewel de woningtypen variëren, zijn de afzonderlijke huizen duidelijk familie van elkaar. Je privacy wordt gewaarborgd door de typische Blaricumse hagen en bomen. Dertien woningen liggen met hun achtertuin aan de Meentstroom. Over dit water vaar je zo met je eigen boot naar het Gooimeer.

Twee-onder-één-kap woningen
Het project krijgt twee typen tweekappers (C en D). Woningtype C heeft een woonoppervlakte tussen 139 en 164 vierkante meter. Woningtype D wordt nog groter, tussen 164 en 188 vierkante meter. Er is veel variatie in de plattegronden. Bekijk de impressies op de website. Vanaf de start verkoop staan alle plattegronden op de website.

Gooise Zomer: vrijstaande huizen
Gooise Zomer krijgt ook zes vrijstaande woningen (type B), met woonoppervlaktes van maar liefst 208 vierkante meter. Net als de tweekappers worden ook deze huizen aangeboden met een rietgedekte kap of pannendak. Drie van de zes vrijstaande woningen liggen aan het water.

Vanaf 445.000 euro (v.o.n.)
De prijzen van de tweekappers beginnen bij vanaf 445.000 euro (v.o.n.). Voor de vrijstaande huizen betaal je koopsommen vanaf ongeveer 625.000 euro (v.o.n.). Heb je interesse in een woning in Gooise Zomer? Meld je dan via de website aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte wordt gehouden over de start verkoop. Voor vragen kan je ook contact opnemen met de verkopend makelaar Voorma en Walch op telefoonnummer 035-5253135.

www.gooisezomer.nl