NIEUW: Riante Vastelandkavels en exclusieve Eilandkavels

29-09-2017

Wonen bij het Gooimeer op een vrije kavel waar u uw lang gedroomde huis heeft gebouwd. Het kan binnenkort! We gaan namelijk in verkoop met een zeer geliefd stukje van De Blaricummermeent. Echt een unieke plek waar het Gooimeer bijna letterlijk in uw achtertuin ligt.

Er zijn totaal 20 kavels. Gaat u voor één van de 6 schitterende Vastelandkavels met veel privacy? Of heeft u oog voor één van de 14 exclusieve Eilandkavels, zodat u straks zo het Gooimeer opvaart vanuit uw tuin? We starten met de verkoop van de Vastelandkavels. De Eilandkavels zullen ongeveer een maand later volgen.

Het Vaste land
Aan de rand van De Blaricummermeent, waar het groen kleurt en u in alle rust woont, komen 6 vrije kavels beschikbaar van 502 tot 752 m². We noemen ze de ‘Vastelandkavels.’ Door de grote afmetingen en de ligging geniet u hier in alle vrijheid van veel privacy. Geen tuin aan het water, maar het Gooimeer ligt wel op enkele minuten loopafstand. De Vastelandkavels worden verkocht voor € 690,- per m².

Het Eiland
Op Het Eiland in De Blaricummermeent hebben veel belangstellenden gewacht. En nu is het zover. De vrije kavels gaan in verkoop. Wie hier koopt, heeft iets heel bijzonders in handen. Altijd geniet u van een schitterend uitzicht en vanuit uw tuin vaart u straks zo het Gooimeer op. De vrije kavels van 467 tot 791 m² op Het Eiland worden verkocht per opbod. Bieden kan vanaf € 735,- per m².

 

Planning

 • Komt u naar de Beurs Eigen huis bouwen op 6/7/8 oktober in Jaarbeurs in Utrecht?
   
 • 19 oktober organiseren we een informatieavond voor de Vastelandkavels . Vanaf dat moment kunt u zich ook inschrijven voor een Vastelandkavel. Wilt u komen, mail dan naar: projectbureau@blaricum.nl
   
 • Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 31 oktober, 10.00 uur
   
 • De loting door de notaris voor de Vastelandkavels vindt donderdag 2 november om 19.00 uur plaats in het Experience Centre
   
 • Over de verkoopdatum van de Eilandkavels informeren wij u op korte termijn