De eilandkavels in verkoop

31-10-2017

Altijd al gedroomd van wonen aan het water? Met een eilandkavel in De Blaricummermeent, heeft u iets heel bijzonders in handen. Elke dag geniet u weer van een schitterend uitzicht en vanuit uw tuin vaart u zo het Gooimeer op. Een unieke kans voor de watersportliefhebber.

De 14 kavels variëren in grootte van 467 m² tot 791 m² en worden verkocht per opbod. Bieden kan vanaf € 735,- per m², maar heeft u als enige ingeschreven op een kavel? Dan betaalt u de vanaf prijs, wel zo eerlijk vinden wij.

Maar hoe werkt het dan precies?
De verkoopprocedure bestaat uit twee stappen; een inschrijfronde en een biedingsronde. De inschrijfperiode loopt van vrijdag 3 november 2017 om 10.00 uur tot donderdag 16 november 2017 14.00 uur. In het document ‘de verkoopprocedure kavels op het eiland’ leest u waar uw inschrijving aan moet voldoen.  Op vrijdag 17 november om 10.00 uur maakt de notaris bekend hoeveel inschrijvers er op de kavels zijn. Hierbij mag u uiteraard aanwezig zijn. Heeft u als enige ingeschreven op een bepaald kavel? Gefeliciteerd, het kavel is direct voor u. Wanneer er meer inschrijvers zijn op het kavel van uw dromen zijn, dan heeft u tot 23 november 14.00 uur de tijd om uw bod uit te brengen en maakt de notaris diezelfde avond nog om 19.00 uur bekend of u de gelukkige eigenaar van het kavel bent.

Informatieavond:
Graag leggen wij gedetailleerd aan u uit  hoe de verkoopprocedure, van inschrijving tot bieding, in zijn werk gaat. Daarom nodigen wij u van harte uit om een van de informatiemomenten in het Experience Centre aan de Deltazijde in Blaricum bij te wonen.

Wij verzoeken u per mail via projectbureau@blaricum.nl aan te geven bij welke bijeenkomst u aanwezig zou willen zijn.

Donderdag 2 november om 20.00 uur
Donderdag 9 november om 19.00 uur