Anedra start binnenkort met de verkoop van Buitengewoon Blaricum II

31-10-2017

Tot 20 november u zich inschrijven en uw woonwensen kenbaar maken, voor de woningen van Anedra. Met deze 10 prachtige halfvrijstaande villa’s en 1 nagenoeg vrijstaande villa wordt er weer een klein puzzelstuk gelegd in dit geweldige plan. Ditmaal liggen de 11 woningen in het deelgebied D1.

Het bericht van de ontwikkelaar...

Net als in ons eerdere plan heeft Ana Rocha, onze architecte, gekozen voor hoge ramen waardoor veel lichtinval in de woning komt. Steeds wisselende baksteenkleuren en enkele wit gekeimde woningen, die soms met een rieten kap worden afgedekt,  brengen de combinatie van Gooise charme en eigentijds comfort.

In oppervlak zijn de woningen royaal. De basiswoning varieert van ruim 140 m2 tot ruim 188 m2 gebruiksoppervlak. Daarnaast zijn de woningen relatief eenvoudig uit te breiden en aanpasbaar aan uw persoonlijke woonwensen. Zo kan aan de achterzijde worden uitgebouwd waardoor je eenvoudig nog 20 of meer vierkante meters  ruimte aan de woning kunt toevoegen. Ook kan de naastgelegen berging of garage aan de woonruimte worden toegevoegd. De kavels met oppervlakten variërend van 220 tot 324 vierkante meter zorgen ervoor dat u ruimschoots kunt uitbreiden.

De architectuur is verfijnd, sjiek en eigentijds met een duidelijke Blaricumse stijl. De woningen hebben standaard drie ruime slaapkamers. De royale kapverdieping biedt ruimte voor twee extra kamers of één extra kamer met een tweede badkamer.

Duurzaamheid is belangrijk: de woningen worden gekoeld en verwarmd met aardwarmte. Een gasaansluiting is dan ook niet nodig.

De VON-prijzen zijn nog niet definitief vastgesteld maar wij verwachten deze woningen vanaf circa € 450.000,-  v.o.n. te kunnen aanbieden.

Verwacht wordt dat de bouw start in de zomer van 2018. U kunt dus al snel op een van de laatste en mooiste plekken van de Blaricummermeent wonen!

Wij leggen momenteel de laatste hand aan onze stukken. Daarbij zijn uw mening en woonwensen van belang. Wanneer u zich vóór 20 november aanmeldt, ontvangt u een kort vragenformulier waarin u in enkele regels uw belangrijkste en specifieke woonwensen kenbaar kunt maken. Wij kunnen hiermee rekening te houden bij de uitwerking naar definitieve stukken.

Tot 20 november kunt u zich aanmelden als belangstellende bij  info@anedra.com. Zodra de verkoop start informeren wij u nader.