Eerste paal voor bedrijfsverzamelgebouw op BusinessPark27

Bouw Service Zeewolde BV heeft dinsdag 7 januari jl. de eerste paal geslagen voor een bedrijfsverzamelgebouw op BusinessPark27 in De Blaricummermeent. Een gedenkwaardig moment.

Twaalf ondernemers nemen rond de zomer intrek in de hoogwaardige bedrijfsunits aan de Binnendelta tegenover het Grand Café Restaurant ’t Meenthuis.

Met het vooruitzicht van zakendoen binnen een omgeving van gelijkgestemden en omarmd door het gevoel van 'het oude Gooi' kijken de  twaalf eigenaren er naar uit te vestigen op BusinessPark27, die met een snelle ontsluiting via de A27 maakt dat dit een toplocatie is!

BSZ BV, de ontwikkelaar van het High Executive bedrijfsverzamelgebouw, heeft al meerdere van dergelijke concepten met succes uitgevoerd. Van origine uit het Gooi, is de heer Van Doorn tevreden dat de pioniersgeest leeft en het project nu voortvarend van start gaat. De units in een naastgelegen 2e fase zijn al voor 60% verkocht  zodat ook daar de bouw binnenkort kan beginnen en een derde fase is in ontwikkeling.

Voor de aannemer, bouwbedrijf BBG, is het de eerste keer dat ze in Blaricum bouwen. De degelijke Oldebroekse kwaliteit wordt gewaardeerd door het Gooische ondernemersgemeenschap. Goede kwaliteit voor het geld, vindt men.

Het groepje eigenaren die het aandurfden om hier als eersten te investeren zijn allen ondernemers pur-sang. Er is grote variatie in zaken en ambities. Zo gaan er zich ondernemers vestigen in de medisch technische diagnostiek, industriële automatisering, verwarmingstechniek, bouw, diervoeders en zijn er enkele units beschikbaar voor verhuur. Het gebouw leent zich niet alleen voor ruime opslag, maar heeft ook veel kantoorruimte.

Tijdens de borrel bij de buren, Grand Café Restaurant ’t Meenthuis, die volgde op het heien van de eerste paal, zat de sfeer er meteen goed in.  ‘t Meenthuis  kreeg al snel de bijnaam 'de kantine', want de ondernemers zien zichzelf er allemaal dagelijks lunchen.

de hoogwaardige bedrijfsunits aan de Binnendelta