Het Hoofdkwartier realiseert uniek bedrijfsconcept op BusinessPark27

Nathalie van Hofwegen 14-04-2016

Binnenkort zal Het Hoofdkwartier Blaricum gerealiseerd worden. Het Hoofdkwartier is een combinatie van kantoor- en bedrijfsruimte en is uniek als vastgoed concept.

Waar traditionele kantoor- en bedrijfsruimtes vaak industrieel van aard zijn en tegen zo laag mogelijke kosten gerealiseerd worden, kiest Het Hoofdkwartier voor kwaliteit en duurzaamheid. Het Hoofdkwartier zal bestaan uit twee moderne panden met kantoren op de 1e etage en bedrijfsruimtes op de begane grond. De eerste units zijn reeds verkocht.

Het Hoofdkwartier wil een interessant alternatief aanbieden voor ondernemers die op zoek zijn naar een zichtlocatie die voldoet aan alle moderne eisen. Door de unieke architectuur, grote vliesgevels en ruimtelijke opzet valt Het Hoofdkwartier gelijk op. “Wij merkten op dat er weinig bedrijfsverzamelgebouwen zijn waar ondernemingen voldoende mogelijkheden hebben een eigen identiteit te creëren. Ook hebben wij bewust voor een gevelconstructie gekozen die voor het grootste deel uit glas bestaat. Dit zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling van buitenaf, de units krijgen hierdoor ook uitzonderlijk veel daglichttoetreding.“, aldus Remco Struyk, projectontwikkelaar bij RSVC.

In totaal zullen er 2 gebouwen, bestaande uit 16 units, worden opgeleverd. Deze zijn onderverdeeld in 8 kantoorruimtes en 8 bedrijfsruimtes. Het Hoofdkwartier ligt op BusinessPark27 in De Blaricummermeent en is goed bereikbaar door de nabijheid van de A27, A28, A1 en A6. Beide units hebben een bruto vloeroppervlak van 96m² en kunnen gecombineerd of gesplitst worden. De bedrijfsruimtes worden standaard opgeleverd met een overheaddeur en kunnen ingezet worden voor bedrijfsmatige processen, particuliere opslag of als showroom. De kantoorruimtes worden casco opgeleverd en kunnen dankzij de gangbare maatvoering flexibel ingericht worden. 

De kantoor- en bedrijfsruimtes van Het Hoofdkwartier zijn zowel te koop als te huur of kunnen als belegging gebruikt worden. Meer informatie over Het Hoofdkwartier vindt u op de website www.het-hoofdkwartier.nl. Ook kunt u contact opnemen met de makelaar Erwin Breukel op 06-50665944 of via breukel@het-hoofdkwartier.nl.