Een bedrijfsfilm met tv-kwaliteit laat je maken bij TubeYourCompany

TubeYourCompany heeft zich vorig jaar op BusinessPark27 gevestigd. Eigenaar Pim Hiddes: “BusinessPark27 ligt in het hart van het omroepgebeuren. Heel vanzelfsprekend dus dat ik me hier gevestigd heb.”

Het bedrijf van Pim Hiddes maakt bedrijfsfilms voor You Tube met tv-kwaliteit. “Zo zet je je bedrijf op een volwassen en professionele manier op de kaart. Met TubeYourCompany kan ik mijn 35-jarige ervaring als cameraman bij de omroep inzetten om aantrekkelijke bedrijfsfilms te maken.”

TubeYourCompany heeft een multifunctionele studio op het businesspark in de Blaricummermeent. “Een creatieve plek om presentaties op te nemen, maar ook een rustpunt om te werken aan het eindproduct. Monteren, editen, het maakt niet uit hoe je het noemt, maar creatief zijn en een film creëren met net dat beetje meer.”

Dat Pim het in de vingers heeft, blijkt als we de website afspeuren én de film bekijken die hij over de bouw van het BusinessPark27 gemaakt heeft. Pim brengt gevoel over via de film. Alsof je tv kijkt. Zo komt het binnen. Subtiel aandacht voor het bedrijf, product en de personen.

De kwaliteit van bedrijfsfilms op internet en YouTube laat vaak te wensen over. Doe het goed of doe het niet!