HET COMFORT EN DE RUIMTE VAN DIT PAND ZIJN 200% BETER DAN WAAR WE EERST ZATEN

Al bijna 20 jaar hebben vader en zoon, Cor en Daniël Molenaar hun eigen bedrijf. Stansdeel Grafische Stansers & Foliedrukkers. De passende naam verklapt gelijk de aard van de werkzaamheden. Van foliedrukken tot lamineren, stansen, perforeren, pregen en slitteren. De heren doen het allemaal.

Business to business, want hun klanten zijn voornamelijk drukkerijen.

Een aantal jaar geleden bleek het vertrouwde pand in Eemnes niet langer te volstaan. Het werd echt te klein. Dus ging Daniël op zoek naar een geschikte locatie. Als inwoner van Huizen was hij bekend met De Blaricummermeent en BusinessPark27. Toen hij zag dat het mogelijk was om deze hoekunit te kopen waar zware industrie toe was gestaan en dat de vloer sterk genoeg was om de zware machines te dragen, was de keuze snel gemaakt.

Daniël: “Eerst huurden we. Met de koop van dit pand investeer ik ook gelijk in de toekomst. En hoewel ik even moest wennen aan het feit dat ik buren heb, zie ik nu wel de voordelen. Zo’n praatje af en toe is hartstikke leuk. Ja, we zitten hier echt schitterend. De airco houdt ons koel in de zomer, vanaf de bovenste verdieping kijken we uit op het Gooimeer en de grote roldeur is ideaal als we pallets met pakken papier moeten vervoeren naar onze klanten. De begane grond en de 1e verdieping tellen beide 96 m². Nu kunnen we met gemak al onze machines kwijt. Ideaal!”