Bij Restaurant Bruis voelt iedereen zich welkom

Lekker en gezond eten, veel speelplezier, een sfeervol interieur, een groot terras, in een natuurlijke omgeving, een geweldige plek! In het nieuwe concept van ’t Meenthuis staat 1 element centraal: hier voelt iedereen zich welkom.

Het is een ontmoetingsplek voor vrienden, familie, ouders met kinderen, wandelaars, fietsers en zakelijke gasten. Een ontmoetingsplek voor jong en oud. Een restaurant voor een breed publiek met de focus op gezinnen met jonge kinderen.

Een concept en een plek waar lekker, gezond eten en drinken, spelen, binnen en buiten samen komen. Een plek om te ontmoeten, te genieten, te spelen en te ontspannen. Een restaurant voor koffie, lunch, borrel, pannenkoek en diner. Een restaurant voor ieder wat wils, een groots genot, een bruisend geheel.

Uniek aan ons concept is het enorme aanbod aan speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen kunnen hier echt los. Terwijl de kinderen binnen- of buiten spelen in de, voor iedere leeftijd ingerichte unieke speeltuin of speelruimte(s), leunen de ouders achterover. Kinderen kunnen veilig spelen en opgaan in hun eigen fantasiewereld, ouders kunnen heerlijk eten, drinken en bijpraten zonder dat ze continu in onrust verkeren.

De buitenspeeltuin is geïntegreerd in het kilometers lang gerekte park vanuit Blaricum naar het Gooimeer en uitgevoerd op een natuurlijke manier. Een speelhuisje met glijbaan voor de kleinsten, schommels, een avonturenheuvel, een trampolinepark en een zandbak bieden veel vermaak. Binnen vermaken de jongste kinderen zich op de begane grond in de minikeuken, een winkeltje of in de werkplaats, waar de oudere kinderen zich boven wanen in een waar paradijs met hun eigen bioscoop, glijbanen, gamecorner en tekenhoek. Niet te braaf, lekker rennen, klimmen, spelen. Precies wat in de meeste restaurants eigenlijk niet mag.

Ook de kaart biedt een unieke combinatie; van gezond eten voor de bewuste genieter tot pannenkoeken voor de kinderen, tot heerlijke vlees en visgerechten met bijzondere wijnen voor iedereen. Van gezonde cold pressed juices, boekweitpannenkoeken, sandwiches van desembrood, soepen en salades, tot een divers aanbod aan ‘gewone’ pannenkoeken, een burger van dry aged rund of een houtskool gegrilde rib-eye. Omdat eten onlosmakelijk verbonden is aan gezelligheid, zijn er ook fijne koffie- of borrelplanken om te delen. Een plek voor ieder wat wils, een kaart voor ieder wat wils.

De locatie, het interieur en het exterieur ademen vooral rust, ruimte, natuur, plezier en ontspanning uit. De stoelen, de tafels, de lampen, de schapenvachtjes, de haard, het oogt allemaal gemoedelijk en trendy tegelijk. Eyecatcher is de meer dan levensgrote tekening op de muur van een snoezig meisje met twee grote knotten op haar hoofd en bubbeltjes uit haar oren.

Bij Bruis kan en mag veel. Dat de kwaliteit van het eten uiteindelijk essentieel is, weten wij als geen ander. We runnen al jaren restaurant De Open Keuken in Hilversum. In Bruis starten we met een ervaren team, met mensen die we al jaren kennen.

Tot snel, tot Bruis!