Blingking: "Ons nieuwe pand is logistiek gezien perfect gelegen"

Edwin Mokkenstorm is eigenaar en oprichter van Blingking. Een echte perfectionist, die u graag vertelt over zijn bedrijf op het gebied van lakcorrectie en bescherming op hoogst haalbare niveau van voer-, vaar- en zelfs vliegtuigen!

Blingking is sinds eind 2015 gevestigd op BusinessPark27. Sinds wij de sleutel in ontvangst hebben genomen hebben we de ruimte volledig ingericht naar onze wens. Ons nieuwe pand is logistiek gezien perfect gelegen voor onze doelgroep en zeer representatief gebouwd. Perfect om ons te richten op waar wij goed in zijn.

Het bedrijf: Blingking “Ceramic Pro Centre ’t Gooi”
Blingking is gespecialiseerd in detailing, restylen en coaten van exclusieve voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen. Wij begrijpen dat uw auto, motor, boot, vliegtuig of truck méér is dan een vervoermiddel. Het is uw trots, hetgeen waar u zorg voor draagt. Uw zorg, is dan ook onze passie.

  

Onze uitdaging is het puntgaaf houden van uw kostbare bezit. Hiervoor maken wij gebruik van exclusieve producten, de nieuwste technieken en modernste apparatuur, zodat we u ongekende kwaliteit kunnen garanderen.

Onderscheidend:
U kunt bij ons niet alleen terecht voor gedetailleerde en zorgvuldige detailing en reconditionering, wij bieden u ook unieke preventieve oplossingen. Zo is Blingking als één van de weinige bedrijven in Nederland gecertificeerd om te werken met de exclusieve Ceramic Pro glascoating. Deze unieke permanente keramische glascoating biedt een ongeëvenaarde bescherming, is extreem waterafstotend en voorziet de behandelde oppervlakken van een superieure glans en intense kleurdiepte.

Maatwerk voor elke klus:
Ieder verzoek is anders, iedere lak is bijzonder, iedere wens is uniek en iedere oppervlak heeft een exclusieve behandeling nodig. Wij werken vanuit kennis, ervaring en pure passie voor het vak. We gaan ieder detail met de hand af, we hebben oog voor perfectie en streven naar niet minder dan dat. Om dit te kunnen behalen, nemen we de tijd om het beste eindresultaat te bewerkstelligen, sterker nog, we stoppen pas wanneer we het maximaal haalbare resultaat hebben behaald.

Wanneer u kiest voor Blingking, dan kiest u van het begin tot het eind voor kwaliteit. Wij gaan graag met u de dialoog aan om al uw wensen te bespreken. In ons advies streven we dan ook altijd naar duurzaamheid, wij geven u uitsluitend mogelijkheden die ook op de lange termijn een kwalitatieve oplossing bieden.