Van schoonheidssalon aan huis naar droomlocatie

In november 2016 opende op BusinessPark27 de schoonheidssalon van Sylvia Bouwman. Met haar diploma’s schoonheidsspecialiste en pedicure en ruim 11 jaar een salon aan huis te hebben gehad, zag zij op BusinessPark27 een droom uitkomen.

Een nieuwe, ruime en lichte  salon, die een warme, ontspannen en harmonieuze sfeer uit ademt.  Precies wat Sylvia wil uitdragen.

“Ik gebruik in mijn  salon producten van de merken RVB en Diego Dalla Palma Pro en RVB skinlab. RVB is een Italiaans merk  en  exclusief voor schoonheidsspecialisten
RVB staat voor Research Value Beauty. Een bewuste keuze die goed vertaald waar het merk voor staat. Ik was destijds op zoek naar meer dan een gewone huidverzorging en dat heb ik in dit merk gevonden.

Het zijn productlijnen met hoogwaardige ingrediënten en zijn zonder parabenen, minerale oliën, silicone ,paraffine en SLES,  een stof die ervoor zorgt dat zeep gaat schuimen maar droogt de huid uit en kan zorgen voor huidirritatie en andere belastende stoffen,” aldus Sylvia.

Voor Sylvia gaan ontspanning en huidverbetering hand in hand.  Met haar professionele houding, gastvrijheid en persoonlijke aandacht, staat kwaliteit hoog bij haar in het vaandel.

En of u nu voor een schoonheidsbehandeling of pedicure behandeling komt, bij Schoonheidssalon Sylvia aan de Binnendelta 9G bent u van harte welkom.