HAIR4FUN voor de tweede keer winnaar van de Gold Award

Trudy Tigchelaar, startte in 2015 haar eigen salon HAIR4FUN op BusinessPark27. Onlangs won zij voor de tweede keer een Gold Award en zo iemand geven wij uiteraard graag de kans om zich aan u voor te stellen.

Hallo, mijn naam is Trudy Tigchelaar.

Ik ben inmiddels al ruim 24 jaar enthousiast werkzaam als Kapster. Na heel wat jaren in dienst te zijn geweest ben ik sinds november 2015 mijn eigen salon HAIR4FUN in De Blaricummermeent gestart. De beste beslissing die ik ooit heb kunnen nemen. Wat is het een fijn gevoel om in je eigen salon te werken. Klanten die ik al jaren knipte verhuisden met mij mee en daarnaast heb ik een hele leuke nieuwe vaste klantenkring opgebouwd. Al 24 jaar werk ik met Keune Haircosmetics, de mooie producten van de nieuwe lijn van care, geven het haar de kwaliteit en verzorging die het haar verdient. Een lijn die voor elk haartype wat te bieden heeft. In 2016 en 2017 heb ik met de meeste stemmen en het hoogste waarderingscijfer een Gold Award gewonnen bij de verkiezing van de leukste kapsalon in de gemeente Blaricum, waar ik uiteraard erg trots op ben.

Mijn Salon is gevestigd op BusinessPark27 aan de Binnendelta 9E op de eerste verdieping. De reden waarom ik voor De Blaricummermeent heb gekozen is omdat het een gehele nieuwe moderne wijk is met over het algemeen jonge gezinnen met kinderen. De plek is ideaal en  het is voor iedereen makkelijk bereikbaar, vanwege de ideale ligging. Klanten kunnen altijd vlakbij parkeren en veel klanten komen zelfs op de fiets vanwege de korte afstand vanuit de woonwijk. Daarbij is het ook leuk dat er vooral nieuwe, actieve en moderne ondernemers zijn gevestigd op het bedrijventerrein. De bedrijfspanden zijn van hoge kwaliteit, modern afgewerkt en nieuw en dus voorlopig ook nog eens onderhoudsvrij.

Wilt u een indruk krijgen van mijn salon kijk dan gerust even op mijn Facebookpagina Hair4Fun

Graag tot ziens bij Hair4Fun