Rainbow Logistics & Solutions uw oplossing voor sneltransport

Opererend vanuit het Gooi met NIWO vergunning en opgeleid personeel heeft Rainbow Logistics & Solutions als doel u diverse oplossingen te bieden in het sneltransport. Zij zijn allround in diverse speciale transporten zoals ADR – AOG – OBC.

Ramon Baas, accountmanager van Rainbow Logistics & Solutions vertelt u er graag meer over.

"Niks is ons vreemd, wij zorgen altijd dat de klant tevreden is. Wij handelen en denken in oplossingen en beschikken over transportmiddelen welke niet ouder zijn dan 5 jaar. Goederen zijn altijd verzekerd van A naar B en van B naar A. De klant wordt op de juiste wijze geïnformeerd (door ons track & tracé systeem) en bij aflevering van de goederen uiteraard altijd een realtime getekende vrachtbrief in de mailbox van de klant. Wij blijven ons specialiseren in het sneltransport en door onze up to date kennis en kunde onderscheiden wij ons van de concurrent. Kwaliteit en service hebben wij zéér hoog in het vaandel staan. Het onmogelijke doen we direct, een wonder duurt iets langer."

Op de begane grond is RLS Parcel BV gevestigd. Aan de DHL balie kun je pakketten ophalen en met de DHL Express service kun je zelfs documenten en pakketten versturen over de hele wereld.

DHL parcel is geopend  ma – vr van 10:00- tot 18:00 uur en zaterdags kun je terecht van 10:00- tot 13:00 uur.

"Het grootte voordeel om ons te vestigen aan BusinessPark27 is de ligging vlak aan de A27. Wij zijn vanuit deze locatie in no time op de snelweg"