Meer informatie

 

De kans is groot dat u voor de eerste keer een eigen huis (laat) bouwen. Een ingewikkeld proces waarbij veel mensen en meerdere bedrijven zijn betrokken.

Om de kwaliteit en samenhang van De Blaricummermeent te waarborgen is er een kwaliteitshandboek en wordt er voor elke kavel een kavelpaspoort opgesteld. Uw architect kan met de randvoorwaarden en uw wensen een mooi ontwerp vormen.

Om het proces om tot een goedgekeurd ontwerp te komen vloeiend te laten verlopen heeft de gemeente Blaricum een Supervisieteam samengesteld. Dit team adviseert over ontwerpen en beoordeelt de ontwerpen van kaveleigenaren, maar ook die van commerciële ontwikkelaars op de randvoorwaarden van het Bestemmingsplan download PDF en het meest recente kwaliteitshandboek.

WKO

Alle woningen in De Blaricummermeent worden aangesloten op een WKO-systeem. Dit is iets waar u als kavelkoper rekening mee moet houden. Voor meer informatie over warmte-koudeopslag klik hier.

Wij helpen graag

Mochten er toch nog vragen zijn kunt u ons het beste op dinsdag of donderdags bereiken op 035-7513380.
Indien wij niet in de gelegenheid zijn op te nemen verzoeken wij u de voicemail in te spreken. Mailen kan uiteraard ook projectbureau@blaricum.nl