4 juli start de verkoop van het project Gooise-Marke

June 27, 2019 194 keer bekeken

In een van de laatste deelplannen ontwikkelt Synchroon het project Gooise-Marke met 29 comfortabele en energiezuinige woningen. De verkoop van dit project start op donderdag 4 juli van 19.30 tot 21.00 uur in het Experience Centre aan de Deltazijde 3 03 in Blaricum.

 

 

Gooise-Marke is een plan met voor ieder wat wils: meer-onder-een-kap-woningen, tweekappers en enkele vrijstaande woningen met uitzicht op het water. De openbare ruimte is prettig ingedeeld met vooral veel groen. Parkeren vindt plaats op eigen terrein of in de parkeerhoven die voorzien worden van een groene haag.

De architectuur van de nieuwbouwwoningen sluit aan bij de karakteristieken van het oude Blaricumse dorp. De koopwoningen zijn rijk gedetailleerd, met gebruikmaking van duurzame materialen, die mooi oud worden, en kennen een hoog afwerkingsniveau. Gevarieerde straatjes, groene hagen, voortuinen en parkjes zorgen voor een ontspannen en kindvriendelijke woonwijk. Meer weten over Gooise Marke? Kijk dan op: www.gooise-marke.nl

Start verkoop event
Datum: donderdag 4 juli
Tijd: 19:30 – 21:00
Locatie: Experience Centre, Deltazijde 3-03 in Blaricum