Zwemlessen in De Blaricummermeent

09-03-2020 3892 keer bekeken

Op 9 maart 2020 tekenden Gemeente Blaricum en R&A Vastgoed B.V. een koopovereenkomst voor een bouwkavel op BusinessPark27. Hierop realiseert R&A Vastgoed het komende jaar een instructiezwembad van R&A Sports-Swimming. De ondertekening vond plaats in de vestiging van R&A in Amersfoort.

R&A is een echt familiebedrijf en staat bekend om haar persoonlijke en kleinschalige aanpak waarbij plezier in zwemmen centraal staat. In 2004 startte vader Anton met de sport- en zwemschool, om nu, 16 jaar later met zijn zoon en dochter een vierde vestiging van R&A in De Blaricummermeent te openen. De nieuwbouw in De Blaricummermeent vervangt de bestaande vestiging in de Bijvanck.

Het College van Burgemeester en wethouders is blij met deze nieuwe ontwikkeling op het bedrijvenpark: ‘De Blaricummermeent is een kinderrijke, maar ook een erg waterrijke wijk. Een instructiebad is daarom een mooie aanvulling op de reeds bestaande sportfaciliteiten in de wijk.’

De bouw van deze vestiging van R&A start volgens de planning in april 2020 en als alles mee zit kunnen de eerste zwemlessen vanaf april 2021 gegeven worden. Nieuwe zwemleden kunnen zich aanmelden via de website van R&A: https://ra-sports.nl/.

 

 

Wethouder Anne-Marie Kennis, Onno van Zeegen en Odette van Zeegen tekenden voor de aankoop van het bouwkavel.

Cookie-instellingen