Laatste project in verkoop!

19-03-2020 1228 keer bekeken

Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor het sluitstuk van De Blaricummermeent: ’t Heem. Dit project bestaat uit 3 vrijstaande en 14 twee-onder-een kap woningen, nabij en aan het water.

‘t Heem kan omschreven worden als een mix van traditionele en moderne stijlen, passend bij het oude Blaricum. Lijkt het u wat om hier te wonen?

In april 2020 wordt de inschrijving voor ’t Heem geopend. Hierna zal DNA Makelaars de woningen toewijzen. Hieronder leest u hoe deze toewijzing in zijn werk gaat.  

De toewijzing zal plaatsvinden aan de hand van een aantal criteria. Allereerst is het van belang dat u kunt aantonen dat u over de financiële middelen beschikt om de woning van uw voorkeur te kopen. Daarbij vraagt DNA Makelaars om een motivatie voor uw keuze; waarom zou u de woning toegewezen moeten krijgen? Tot slot zijn uw huidige woonsituatie en hoe lang u al bij DNA Makelaars in het systeem staat als zoeker in De Blaricummermeent criteria die meewegen bij het toewijzen van de woning.  
 
Heeft u vragen over de inschrijfprocedure? DNA Makelaars staat u graag te woord via 036 737 0591 of info@dna-makelaars.nl Inschrijven kan hier:  ​heemblaricum.nl

 

 

Cookie-instellingen