Tijdelijk trapveld verhuist naar definitieve locatie​

19-05-2020 835 keer bekeken

Op maandag 25 mei aanstaande start de aannemer met de aanleg van het definitieve multifunctionele speelveld schuin tegenover de fitnessroute, tussen de Deltazijde en het geluidsscherm.

Naar verwachting wordt het trapveld rond half juni opgeleverd. Op de nieuwe locatie worden de oude hekken en doeltjes hergebruikt, waardoor het tijdelijke veld niet meer bruikbaar zou zijn. Om de jeugd in deze overgangsfase toch de gelegenheid te geven een balletje te trappen, plaatst de gemeente tijdelijk houten doeltjes en bouwhekken op het huidige speelveld naast het projectbureau/Restaurant Bruis. Zodra het nieuwe trapveld in gebruik kan worden genomen, zullen de coaches van Sportief en Gezond BEL hier activiteiten voor basisscholieren gaan organiseren. Meer informatie hierover volgt.

 

In 2017 is het tijdelijke trapveld met buurtbewoners en Wethouder Kennis feestelijk geopend, toen was al duidelijk dat de locatie niet de definitieve locatie zou zijn. Wethouder Kennis is blij dat nu ook dit onderdeel van De Blaricummermeent een vast plekje krijgt.​

 

Cookie-instellingen