Submenu

Start verkoop/verhuur 'De Oorsprong'

Admin User 20-05-2011 2405 keer bekeken

Aan de rand van De Blaricummermeent, op de grens van Huizen en Blaricum, verrijst De Oorsprong. Een modern woongebouw, op een unieke plek! Wij nodigen u graag uit voor de start verkoop / verhuur op zaterdag 21 mei van 11.00 tot 13.00 uur, aan de Stroomzijde 2 in Blaricum.

Naast deze start verkoop / verhuur vindt er een open huis plaats op vrijdag 27 mei en vrijdag 10 juni, van 16.00 tot 18.00 uur, eveneens aan de Stroomzijde 2. U kunt dan de bouwplaats bezoeken en een appartement bekijken. Uiteraard zijn medewerkers van Vestia aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

In De Oorsprong bent u omringd door alle kwaliteiten van het Gooi. Het drielaagse woongebouw bestaat uit 42 appartementen. Grote raampartijen met veel lichtinval en een hoog afwerkingsniveau kenmerken De Oorsprong. Zo beschikken de woningen over een luxe keuken met inbouwapparatuur en een ruime badkamer. Ook het duurzame verwarmingssysteem is bijzonder: u heeft namelijk geen radiatoren in huis, maar vloerverwarming. Dat levert u extra ruimte op én veel comfort. Er zijn 8 driekamerwoningen en 34 tweekamerwoningen beschikbaar.

De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 66 m² tot 122 m². Alle woningen in De Oorsprong hebben een ruim privé balkon, met uitzicht op de binnentuin, de rivier, het groen of de atletiekbaan.

Zorg
De appartementen zijn geschikt voor bewoners met een fysieke beperking en/of zorgbehoefte. Mensen met een zorgindicatie krijgen voorrang bij de woningtoewijzing.

Kopen op huren
Een woning kopen of een woning huren. De keuze is aan u!
- Koopsommen vanaf € 272.298,- V.O.N.
- Huurprijzen vanaf € 616,52 tot € 1.209,50 per maand


Meer informatie
Wilt u meer weten over De Oorsprong? Neem gerust contact met Vestia op. De medewerkers van Vestia Noord Nederland vertellen u er graag meer over. U kunt Vestia bereiken via telefoonnummer 0900 8065.

Cookie-instellingen