Submenu

Puur Blaricum

Admin User 04-11-2011 3196 keer bekeken

Wie denkt aan ’t goede leven en luxe wonen, denkt aan ’t Gooi en in het bijzonder aan Blaricum; een authentieke en landelijke omgeving met prachtige boerderijen en huizen.

In De Blaricummermeent, waar Puur Blaricum onderdeel van is, komen deze voor ‘t Gooi karakteristieke elementen omgeven door schitterende heidevelden, bossen en water goed tot hun recht. Puur Blaricum is gelegen aan een slingerende rivier die via een schutsluis uitmondt in het Gooimeer. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en voorzieningen en vormt daarmee de perfecte uitvalsbasis om te wonen.

Uw mening telt!

Hoe wilt u straks wonen in Blaricum? Omdat Bouwfonds Ontwikkeling B.V uw opinie belangrijk vindt, zouden zij u willen vragen uw mening (link naar http://www.puurblaricum.nl/startenquete.html) te geven omtrent de ontwikkeling van fase 1.  Uw voorkeur weegt mee bij de ontwikkelingen van de woningen.


Inschrijven

De ontwikkelingen van het project gaan voorspoedig. Bouwfonds Ontwikkeling B.V. verwacht begin 2012 met het eerste deelplan in verkoop te gaan. De opzet van de woningen bevindt zich nu nog in de conceptfase, maar de basisontwerpen kunnen zij u alvast met trots tonen op  de website van Puur Blaricum ( link naar http://www.puurblaricum.nl/situatiekaart.html). Bovendien heeft u door het inschrijven (link naar http://www.puurblaricum.nl/inschrijfformulier.html) op de website van Puur Blaricum voorrang bij de verkoop hiervan en wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van Puur Blaricum.


Informatie

Meer informatie kunt u vinden op de website: www.puurblaricum.nl
Contact
Bouwfonds Ontwikkeling B.V.
Regio Noord-West
Telefoon 023 - 530 66 03
E-mail: verkoop.haarlem@bouwfonds.nl
 

Cookie-instellingen