Submenu

Verkoop Blaricum Apartments succesvol gestart!

Admin User 05-04-2012 4033 keer bekeken

Maandagavond 2 april is in Moeke Spijkstra de verkoopmanifestatie van Vos & Teeuwissen van start gegaan. In een gemoedelijke dorpse sfeer en met de gastvrijheid van Moeke waren er veel belangstellende om zich over het nieuwbouwproject te laten informeren.

IBlaricum Apartmentsn de entree portaal werden de gasten verwelkomt door makelaar Tessa van Floberg makelaars, waar belangstellenden  een tas kregen met allerlei verkoopinformatie over het project, zoals de Mini Glossy brochure, de prijslijst, de keukenbrochure en informatie over gunstige  financiering condities van de Rabobank  (ook startersleningen zijn mogelijk !)

Blaricumapartments.nlEen gedeelte van de horeca gelegenheid was ingericht met informatie panelen over de moderne Gooise villa op De Blaricummermeent, welke uit 15 driekamer appartementen bestaat.
 Vertegenwoordigers van Floberg Makelaars,  JSR Makelaars, Eigenhuis Keukens en de Rabobank waren aanwezig om potentiële kopers onder het genot van een borrelhapje en een drankje te informeren over het project.

Er was veel animo voor het project want  binnen de kortste tijd was de ruimte vol met bezoekers.  Door het  enthousiasme onder de kopers, hebben  een aantal  kopers gelijk een optie genomen op  hun voorkeur appartement.  Het leuke van dit project is dat er bij een breed publiek interesse is van jong tot oud!

Poster met start verkoop

Woensdagmiddag  4 april was  de verkoopmanifestatie bij Moeke tussen 14.00 uur en 17.00 uur net als afgelopen maandagavond weer geheel prima verzorgd met verkoop documentatie, presentatie panelen en het enthousiast team . Het is leuk om te zien dat er zowel bij jongeren als wat oudere mensen veel belangstelling bestaat voor project, aldus projectmanager Antoine van der Laan van AMS Advies & Ontwikkeling . Inmiddels zijn  ca. 50% van alle appartementen in optie vergeven.
Heeft u interesse in het project raadpleeg dan de website of bel een van beide makelaars voor een verkoop brochure, de prijslijst of aanvullende informatie.

Team die reclame maakt

In de Telegraaf van 4 april  is een aparte bijlage “een woonspecial “ waarin uitvoerig over de plannen van De Blaricummermeent en ook het project  Blaricum Apartments  wordt vernoemd.
Alle optanten en overige geïnteresseerden zijn hartelijk welkom op de Informatiemarkt Blaricummermeent d.d. 14 april tussen 11.00 uur en 15.00 uur , waar u  de locatie kunt beleven en wij u informatie over het project kunnen geven.

www.blaricumapartments.nl


 

Cookie-instellingen