Submenu

Gemeente en Blauwhoed sluiten koopovereenkomst voor 38 woningen

18-06-2013 3579 keer bekeken

Blauwhoed heeft op 13 juni jl. een koopovereenkomst gesloten met de gemeente Blaricum voor 38 eengezinswoningen in deelplan C1. .

31 van de woningen betreffen vrije sector huurwoningen. De andere 7 woningen worden door Blauwhoed verkocht: de verkoop van deze woningen start begin september. Naar verwachting zal begin november van dit jaar gestart worden met de bouw van de 38 woningen.

De 7 koopwoningen zullen door Blauwhoed op de markt worden gebracht met prijzen vanaf ca. € 250.000,-. Alle woningen worden tegelijk in aanbouw genomen. Dit heeft een groot voordeel voor de kopers van de 7 koopwoningen: de zekerheid dat ze binnen afzienbare tijd in hun toekomstige huis kunnen wonen.

De architect van de eengezinswoningen is Klunder Architecten en de bouw zal door Aalberts Bouw worden gedaan. Met de realisatie van de 38 woningen wordt deelplan C1 van De Blaricummermeent nagenoeg voltooid. Kenmerkend voor De Blaricummermeent is de diversiteit aan woningen: de wijk bestaat uit  eengezinswoningen met pannen en rieten daken, luxe bungalows, romantische en klassieke twee-onder-een-kapwoningen, appartementen (zowel huur als koop) en moderne vrijstaande woningen. Grondgebonden vrije sector-huurwoningen sluiten mooi bij deze diversiteit aan.

 

38 eensgezinwoningen deelplan C1

Naast deelplan C1 is Blauwhoed ook actief in deelplan A. In totaal ontwikkelde Blauwhoed in De Blaricummermeent al 79 woningen. Daar komen nu de 38 eengezinswoningen in deelplan C1 bij. 22 juni start Blauwhoed bovendien de verkoop van nog eens 42 woningen in verschillende typen in deelplan A.

 

 

Cookie-instellingen