Submenu

Hoogste punt Blaricumapartments.nl

20-06-2013 4111 keer bekeken

Een positief bericht over de realisatie van het succesvolle appartementencomplex "Blaricumapartments".

Het lijkt als de dag van gisteren dat we in december 2012 met de kopers de eerste feestelijke paal hebben geslagen. Ondanks het slechte weer met veel sneeuw, vorst en regen is de bouw voorspoedig verlopen en is het hoogste punt met vlag en wimpel bereikt.

"Het hoogste punt, het dak van de liftschacht, is gelegd. Het is een feestje waard voor de bouwvakkers en natuurlijk ook voor de kopers, die uitkijken naar de oplevering", licht directeur Erik Vos van projectontwikkelaar Vos en Teeuwissen de opgetogen samenkomst toe. Alle toekomstige bewoners mochten hun handtekening op het dak zetten, voordat de dakplaat van de liftschacht omhoog gehesen werd.

De ruwbouw van het appartementengebouw met 15 appartementen is hiermede woensdag 19 juni afgerond. Dit ging traditioneel gepaard met het schenken van 'pannenbier' aan de bouwvakkers.

De bouwvakkers worden volgens oude traditie getrakteerd op 'pannenbier', wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt. Vos en Teeuwissen hecht er waarde aan om deze traditie in ere te houden.

Zoals aangeduid waren ook de kopers van de appartementen op de bouwplaats om het hoogste punt samen te vieren. De trotse eigenaren zijn erg enthousiast nu het gebouw op hoogte is en de gevels tot hun verbeelding spreekt.

De toekomstige bewoners zetten hun handtekening   Het plaatsen van de dakplaat

Nu de ruwbouw is afgerond, start de fase van de droge afbouw, dat binnen plaatsvindt. Erik Vos verwacht nog steeds dat de 15 appartementen voor het eind van dit jaar worden opgeleverd.

De appartementen van de kopers worden compleet afgebouwd met luxe keukens, sanitair en vloerverwarming. Ook de grote tuin rond het gebouw wordt aangelegd met een parkeerterrein, hagen

en grasinplant. De grote kavel met het appartementen gebouw komt nu al geweldig tot zijn recht aan de waterzijde en het Plantaanplein.

De verkoop van Blaricumapartements, is tot op heden verrassend goed verlopen omdat het kleinschalige appartementen gebouw, op de mooiste plek van de Blaricummermeent,  tegen een aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. In een tijd dat de woningmarkt op slot zit. In het tweede kwartaal van 2012 zijn Coen Steenman van Floberg Makelaars ( tel.: 035 – 52 62 960) en Willem Koetsveld van JSR Makelaars ( Tel.nr.: 035- 538 22 88) aangevangen met de verkoop. Op dit moment zijn er slechts nog twee appartementen te koop met verkoopprijzen vanaf € 196.750,- VON, inclusief parkeerplaats en gemeenschappelijk eigendom van de tuin aan het water.

De appartementen hebben allemaal uitzicht op het water of het Plataanplein. De makelaars noemen de verkoop een succes. "Dat komt omdat dit soort appartementen in deze prijsklasse er bijna niet zijn. De appartementen zijn zeer goed geïsoleerd en hebben allemaal een individuele laag temperatuur installatie met een energiebesparende warmtepomp en een systeem van vloerverwarming in het gehele appartement”.

Wilt u ook een royaal waardevast gloednieuw driekamer appartement kopen? Neem dan contact op met een van de makelaars voor een vrijblijvende afspraak of een rondgang op het werk. Kijk op de website voor informatie : www.blaricumapartments.nl

Cookie-instellingen